Verkeersbesluit.nu

Verkeersbesluit.nu is de snelservice van BonoTraffics voor kwalitatieve verkeersbesluiten. Onze specialisten zijn ervaren met alle actuele regelgeving omtrent bestuurs- en verkeerswetgeving. De hele procedure voor verkeersbesluiten nemen wij voor u uit handen. Ervaar het gemak van verkeersbesluit.nu. Veel gemeentes gingen u al voor.

Waarom verkeersbesluit.nu?

  • indien nodig binnen 24 uur een offerte
  • binnen 48 uur uw eerste verkeersbesluit klaar
  • tegen een scherpe prijs
  • gebaseerd op alle actuele wetgeving
  • volgens een uitgekiend stappenplan voor het beste resultaat

Meer informatie

Bekijk hier ons productblad voor de dienst verkeersbesluit.nu.

Vragen?

Graag lichten wij onze dienst in een persoonlijk gesprek aan u toe.

E-mail naar sander@verkeersbesluit.nu
of naar mareille@verkeersbesluit.nu

Raamcontract Verkeersbesluiten

Moet u meerdere verkeersbesluiten per jaar maken en wilt u dit niet iedere keer opnieuw uitbesteden? En u wilt zeker zijn van kwaliteit en professionele ondersteuning? Dan is een raamcontract Verkeersbesluiten een goed idee.

U sluit met ons een contract op maat voor een vaste (uur)prijs en voor een vastgestelde periode. Samen met ons bepaalt u welke werkzaamheden onder het contract vallen. U heeft er dan geen omkijken meer naar en bent verzekerd van optimale juridische ondersteuning.

Onder andere de gemeentes Haarlem en Velsen gingen u voor!

Neem voor meer informatie en een voorstel op maat contact op met Sander Bonhof, sbonhof@bonotraffics.nl

“BonoTraffics levert kwalitatief hoogwaardige verkeersbesluiten tegen een goede prijs. In een kort tijdsbestek is op een actieve en open wijze gecommuniceerd met de belanghebbenden.”

Gemeente Soest

“Het nemen van verkeersbesluiten vergt een goede samenwerking en afstemming met een gemeente, naast natuurlijk een gedegen kennis van zaken. Beide aspecten zijn bij BonoTraffics in goede handen en wij maken daarom graag gebruik van hun expertise bij het nemen van verkeersbesluiten.”

Gemeente Tubbergen

“Sander heeft een goede rol gespeeld bij het verder professionaliseren van het proces rond het nemen van verkeersbesluiten binnen de gemeente Apeldoorn. Met zijn kennis van de wetgeving enerzijds en zijn praktijkervaring anderzijds zorgt hij voor inhoudelijk goede verkeersbesluiten.”

Gemeente Apeldoorn