Werken bij

Bij BonoTraffics zijn we altijd op zoek naar nieuwe, getalenteerde collega’s. Werken bij BonoTraffics betekent (samen) werken aan interessante projecten én samen leuke dingen ondernemen! Wij bieden veel ruimte voor eigen initiatief en voor zowel zelfstandig werken als in verschillende teams. Daarbij staan jouw collega’s voor je klaar voor support, back-up en met een kopje koffie.

Wij vinden gemotiveerde medewerkers belangrijk. Daarom krijg je bij BonoTraffics een uitdagende functie met daarbij aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheid voor thuiswerken en het volgen van opleidingen. Je krijgt een NS-business card waarmee je (duurzaam) naar je werk en onze opdrachtgevers reist. 

Gezellige, sportieve en leerzame bedrijfsactiviteiten

Diverse keren per jaar gaan we met alle collega’s op pad en organiseren we samen gezellige en leerzame bedrijfsuitjes. Op deze dagen zijn er inhoudelijke onderwerpen, lezingen en presentaties en hebben we in de middag een activiteit (bijv. karten, mountainbiken, bonbons maken, escape room). En natuurlijk eindigen we de dag met een afsluitende borrel.

Daarnaast gaan we, als het mogelijk is, jaarlijks een lang weekend met z’n allen op bedrijfsexcursie. De laatste jaren gingen wij bijvoorbeeld naar Madrid, Berlijn, Riga en Oxford.  En behalve tijd voor het inhoudelijke deel van de excursie, is er ook uitgebreid tijd om de collegiale band te versterken door middel van talloze activiteiten die we met elkaar ondernemen.

Ook buiten de werktijden om wordt er veel georganiseerd door en voor collega’s en waar veel collega’s aan deelnemen, zoals: de zomer-BBQ, het fietsweekend in Italië, een wintersportreis, de Dam tot Damloop en nog veel meer!

Word jij onze nieuwe collega?

We staan altijd open voor zowel de ervaren als de net afgestudeerde verkeerskundige. Wil jij graag werken in een informele, flexibele en resultaatgerichte organisatie met een fijne werksfeer op een prachtige locatie in een monumentaal pand aan de IJssel in Kampen? Neem dan contact met ons op.

Stage/afstuderen

BonoTraffics is altijd nauw betrokken geweest bij het onderwijs. Een goede opleiding is belangrijk en het ruiken aan de praktijk is hier een belangrijk onderdeel van. Wij bieden elke periode ruimte aan studenten om bij ons af te studeren of invulling te geven aan een stage. Als afstudeerder of stagiaire vervul je uiteraard je opdrachten voor school maar draai je ook mee ons team en de projecten voor onze opdrachtgevers. Ben je geïnteresseerd en wil je stage lopen of afstuderen bij BonoTraffics? Bel of mail ons! 

Waarnemers verkeersonderzoeken

BonoTraffics voert regelmatig verkeersonderzoeken uit voor verschillende opdrachtgevers. Denk hierbij aan parkeertellingen, verkeerstellingen of enquetes. Voor het uitvoeren of verwerken van de onderzoeken zetten wij vaak studenten in. Wil jij ook wat bijverdienen en als onderzoeker/waarnemer aan de slag? Onze contactgegevens staan hiernaast.