Detachering verkeerskundige

Detacheren van onze adviseurs, dat is waar BonoTraffics al ruim 20 jaar goed in is. Nog altijd is de inzet van onze verkeerskundigen een belangrijke vraag van onze opdrachtgevers. Toch is er veel veranderd de laatste jaren. We werken vaker met een combinatie van het werken bij de opdrachtgever en vanuit ons eigen kantoor in Kampen. Hierdoor wordt er meer gebruik gemaakt van de kennis van onze andere verkeerskundigen, met ieder zijn of haar eigen specialisme. De specialismen variëren van ontwerp, juridisch advies tot bijvoorbeeld parkeerbeleid. Ook wanneer wij bij de gemeente of provincie zitten, wordt veel gebruik gemaakt van de specialistische kennis van collega’s. Met een adviseur van BonoTraffics heeft u dus ook toegang tot al onze kennis. Onze adviseurs kunnen snel een weg in uw organisatie vinden, omdat zij veel ervaring hebben bij gemeenten en provincies.

Voor elke vraag een passende oplossing

Wij zijn flexibel, een belangrijk aspect bij een detacheringsverzoek. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Wij beschikken over specialisten en algemeen verkeerskundigen met weinig tot veel ervaring. Voor iedere vraag hebben we een oplossing.
  • Wij kunnen combinaties aanbieden. Zoekt u bijvoorbeeld een algemeen verkeerskundige die direct zelfstandig kan werken, maar heeft u ook werkzaamheden voor een ‘junior’? Dan kunnen wij een combinatie aanbieden.
  • Heeft u een zeer brede vraag, maar zoekt u één aanspreekpunt, dan krijgt u dat. Het aanspreekpunt is dan verantwoordelijk voor alle producten, ook wat vanaf ons kantoor wordt geleverd aan inzet.
  • Veelal kunnen wij op zeer korte termijn extra inzet verzorgen. Op ons kantoor is deze capaciteit veelal beschikbaar. Een voordeel waar al vaak gebruik van is gemaakt.
  • Wij denken met u mee. Wilt u een langzame afbouw van de inzet, dan kan dat. Weet u nog niet in welke mate u ondersteuning nodig heeft, dan is in overleg een uitbreiding daarvan mogelijk.

Onze contracten

Wij gaan in de basis flexibel met onze contracten om. In overleg is veel mogelijk, wij denken met u mee. Indien het voor u gunstiger is om gebruik te maken van ondersteuning vanuit ons kantoor, dan zullen wij dit benoemen. Bij ons geen drie managementlagen om doorheen te komen als klant. Ook maken wij geen onderscheid in junior, medior of senior. We kiezen gewoon het beste team voor de vraag van de klant. Het is dan ook niet voor niks dat onze klanten ons breed inzetbaar, vakinhoudelijk sterk en communicatief vaardig vinden.

Detachering verkeerskundige

Voor detachering verkeerskundige kunt u bij ons aankloppen. Onze verkeerskundigen werken met passie aan uw opdracht. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over de mogelijkheden van de detachering verkeerskundige? Neem dan contact met ons op.

Onze adviseurs