Werken bij ons

Bij BonoTraffics zijn we altijd op zoek naar nieuwe, getalenteerde collega’s. Wil jij graag werken in een informele, flexibele en resultaatgerichte organisatie met een fijne werksfeer op een prachtige locatie in een monumentaal pand aan de IJssel in Kampen?

Werken bij BonoTraffics betekent (samen) werken aan interessante projecten én samen leuke dingen ondernemen! Wij bieden veel ruimte voor eigen initiatief en voor zowel zelfstandig werken als in verschillende teams. Daarbij staan jouw collega’s voor je klaar voor support, back-up en met een kopje koffie.

Wij vinden gemotiveerde medewerkers belangrijk. Daarom krijg je bij BonoTraffics een uitdagende functie met daarbij aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheid voor thuiswerken en het volgen van opleidingen. Je krijgt een NS-business card waarmee je (duurzaam) naar je werk en onze opdrachtgevers reist. Daarnaast vinden wij gezonde werknemers belangrijk, daarom is er veel aandacht voor gezonde lunches, beweging en sportieve activiteiten.


Sportieve en leerzame bedrijfsactiviteiten
Diverse keren per jaar gaan we met alle collega’s op pad en organiseren we samen sportieve en leerzame bedrijfsuitjes. Op deze dagen zijn er inhoudelijke onderwerpen, lezingen en presentaties en hebben we in de middag een (sportieve) activiteit (bijv. golfen, mountainbiken, ijshockey). En natuurlijk eindigen we de dag met een afsluitende borrel.

Als extra blijk van waardering voor de inzet van onze medewerkers gaan we jaarlijks een lang weekend met z’n allen op bedrijfsexcursie naar het buitenland! En behalve tijd voor het inhoudelijke deel van de excursie, is er ook uitgebreid tijd om de collegiale band te versterken door middel van talloze activiteiten die we met elkaar ondernemen.  

Ook buiten de werktijden om wordt er veel georganiseerd door en voor collega’s en waar veel collega’s aan deelnemen, zoals: de zomer-BBQ, het fietsweekend in Italië, een wintersportreis, de Dam tot Damloop en nog veel meer!

Spreekt dit je aan? Neem dan contact op met Marcel Gommers en laat je informeren welke mogelijkheden er voor jou zijn. Marcel is bereikbaar via mgommers@bonotraffics.nl of telefonisch 06 – 31 02 79 16.
Vacatures

Sta jij hier binnenkort ook tussen?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe collega’s voor diverse functies, zoals ontwerpers, adviseurs, projectleiders en onderzoekers op junior, medior en senior niveau. Heb jij een MBO of HBO opleiding en/of werkervaring op het gebied van verkeerskunde, mobiliteit, planologie, inrichting openbare ruimte of een vergelijkbare richting dan gaan we graag met jou in gesprek.

Momenteel zoeken wij:
* een ervaren algemeen verkeerskundig adviseur
* een verkeerskundig adviseur met interesse in GIS en data-analyse
* een ervaren verkeerskundig adviseur op het gebied van verkeersmanagement en regeltechniek

Bel Marcel Gommers voor meer informatie over deze vacatures of de overige mogelijkheden: 06 – 31 02 79 16

Interesse om bij BonoTraffics te werken, maar is er nu even geen vacature die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie naar info@bonotraffics.nl en wij nemen contact met jou op.