• Detachering verkeersspecialisten

Werkvelden

De werkvelden van BonoTraffics bv kenmerken zich door de grote mate van diversiteit en bestrijken daarmee het verkeerskundige speelveld van strategisch beleidsadvies tot praktische uitvoeringsvraagstukken en van verkeersonderzoek tot realistische verkeerssimulaties.

Lees meer

De afgelopen jaren heeft BonoTraffics zich naast het detacheren van medewerkers bij diverse opdrachtgevers ook gespecialiseerd in het ontwerpen en inpassen van verkeersopgaven. Met onze verkeersspecialisten werken wij continue aan nieuwe en innovatieve producten. Zo kunnen wij door middel van verkeerssimulaties voor u in beeld brengen wat de gevolgen van een oplossingsrichting zijn op de verkeersstromen binnen het betreffende gebied.

Tot slot worden wij in toenemende mate gevraagd om de gevolgen van een herinrichting van een straat tastbaar te maken door middel van een fotovisualisatie. Deze fotovisualisaties geven niet alleen een goed beeld van de toekomstige beleving van een weg, of kruispunt, maar dragen ook bij aan het vergroten van het draagvlak bij belanghebbenden.

Voor specifieke informatie verwijzen wij u graag door naar het desbetreffende werkveld, of een van onze specialisten.

OVerview

OVerview
OVerview: Tool voor de analyse van OV-data