• Bebordingsplan Van Weedestraat - Soest

  • Verkeersbesluiten Van Weedestraat - Soest

  • verkeersbesluit en bebordingsplan binnenstad Amsterdam

Verkeersbesluiten

Voordat een verkeersmaatregel daadwerkelijk uitgevoerd kan worden is in veel gevallen een verkeersbesluit noodzakelijk. In een verkeersbesluit benoemt het bevoegd gezag (bijvoorbeeld het college van B&W) de overwegingen die leiden tot de wenselijke verkeersmaatregel.

Het bevoegd gezag is wettelijk verplicht om een aantal specifieke zaken te benoemen in een verkeersbesluit. Eventuele fouten in verkeersbesluiten kunnen nadelige procedurele gevolgen hebben. Het is dan ook van belang dat het verkeersbesluit de toets van bezwaar en beroep kan doorstaan.

BonoTraffics heeft diverse ervaren adviseurs in dienst met kennis van de actuele bestuurs- en verkeerswetgeving. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het opstellen van verkeersbesluiten en het doorlopen van de verschillende mogelijke procedures.

In overleg met u als opdrachtgever kunnen wij het opstellen van en de procedure omtrent het verkeersbesluit voor u uit handen nemen. Daarnaast staan onze adviseurs voor u klaar voor het uitvoeren van een second opinion om te beoordelen of een gepubliceerd verkeersbesluit weloverwogen en op juridisch juiste gronden is genomen.

Raamcontract Verkeersbesluiten

Moet u meerdere verkeersbesluiten per jaar maken en wilt u dit niet iedere keer opnieuw uitbesteden? En u wilt zeker zijn van kwaliteit en professionele ondersteuning? Dan is een raamcontract Verkeersbesluiten een goed idee.

U sluit met ons een contract op maat voor een vaste (uur)prijs en voor een vastgestelde periode. Samen met ons bepaalt u welke werkzaamheden onder het contract vallen. U heeft er dan geen omkijken meer naar en bent verzekerd van optimale juridische ondersteuning.

Onder andere de gemeentes Haarlem en Velsen gingen u voor.

Neem voor meer informatie en een voorstel op maat contact op met Sander Bonhof.

Meer informatie

Sander Bonhof

Telefoonnummer

06 - 31 02 79 53

E-mail

sbonhof@bonotraffics.nl

Verkeersbesluit.nu

Verkeersbesluit.nu

Verkeersjuridische ondersteuning Amsterdam

In Verkeer in Beeld verteld Sander Bonhof over de verkeersjuridische ondersteuning aan de gemeente Amsterdam.
Lees hier het hele artikel: Artikel BonoTraffics Verkeer in Beeld nr 5 2018

 

De noodzaak van een goed verkeersbesluit!

Geen verkeersbesluit onder een parkeerverbod? Dan geen parkeerboete.
Deze opvallende uitspraak deed het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden op 9 november 2018. In een artikel op de website Verkeerskunde.nl geeft Sander Bonhof een reactie op deze uitspraak.

Lees hier het hele artikel op Verkeerskunde.nl van 17 januari 2019.